Annons
Vidare till bblat.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Jag är en av änglarna – tack till er andra

Jag är en av dom änglarna. Som varje dag går till mitt jobb, redo att utföra det brukarna inte klarar själv. Jag jobbar med hjärtat och själen, trots usla förhållanden, otacksamhet, minuträkning, stress, lågavlönat och kritiken.

I all negativ kritik som verkar vara det ändå som upplyfts,  glöms solskenshistorierna bort. Alla de dagliga besöken som är fantastiska. Alla hjälp vi faktiskt bidrar till. Ser ingen det?

Alla kärlek och glädje vi delar med oss av? Alla stödstrumpor som vi drar på, alla bäddade sängar, alla kaffekannor som puttrar, alla hörapparater vi byter batteri på, alla kläder vi tvättar, alla samtal och skratt vi har, alla händer vi kramar? Allt på tid. För tid är pengar.

Men här står vi, hemtjänstpersonalen, med våra leenden varje morgon vi kommer till jobbet. Vi förtjänar mer än kritik. Vi förtjänar bättre villkor och en kram ibland. Glöm inte allt fint vi gör, dag in och dag ut, när ni läser om något negativt som lyfts.

En stor kram till mina hemtjänstkollegor i köpings kommun och runt om i Sverige! Jag tackar er och uppskattar er, om ingen annan sagt det, är ni fantastiska!

Madelene Simonsen

hemtjänst östra i Köping

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel