Annons
Vidare till bblat.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Inte lätt att vara sportchef

Svar till "En rejäl utrensning behövs inom hockeyn i Arboga", Bbl/AT den 25 mars.

Visst är det en besvikelse att hockeylaget inte går bra just nu, risken för att hamna i division 2 är stor.

"Svårt att ta viktiga beslut eftersom man är polare med tränaren"?

Är man sportchef så har det ingen betydelse om man är polare med tränaren eller om man är ytlig bekant innan säsongen börjar, när säsongen går så blir man tighta då man säkerligen träffas så gott som dagligen.

Sportchefen i Arboga har väldigt lite pengar att röra sig med, det gäller att hitta så mycket som möjligt för så lite pengar som möjligt.

Det är inte så att en sportchef måste hålla distans från tränaren utan det byggs upp en respekt för varandra.

Sportchefen i Arboga har väldigt lite pengar att röra sig med, det gäller att hitta så mycket som möjligt för så lite pengar som möjligt. Det är ingen hockeytränare som arbetar gratis, ingen spelare heller för den delen, samt att spelarna ska ha utrustningen betald. Även om det är en liten summa som spelare/tränare får är det runt 25 personer som ska ha det lilla.

Att vara sportchef i en liten klubb som Arboga är inte en lätt uppgift, där ska man verkligen kunna trolla med knäna.

Det är ett tufft beslut för en sportchef att sparka en tränare oavsett om man är kompisar från början eller om man blir det efter en lång hockeysäsong, fast just tuffa beslut är vad en sportchef måste ta och det gjorde sportchefen för Arboga Hockey i förra veckan.

Du skriver att det behövs en rejäl "utrensning" i klubben, vilka ska rensas ut?

Det behövs mycket hjälp inom föreningen och du är hjärtligt välkommen med dina idéer om hur klubben ska styras i framtiden, kontakta kansliet så får du hjälp med vem du ska prata med.

Seppo Wickman

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel