Annons
Vidare till bblat.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Inget av Arbogas skolförslag är bra

Arboga kommuns förslag vad gäller skolorna är bedrövliga. Inget av alternativen är bra och de struntar totalt i invånarna. Tycker synd om dem som bor i Medåker och kanske inte får ha skolan kvar. Inne i staden är det också uteslutande dåliga förslag. Skolorna i de olika områdena är bra för familjer. Barnen har nära till skolan och känner sig trygga. Dessa förslag innebär att många kommer få längre till skolan och ställer till det för barn och familjer. Min dotter har i dag en promenad på några få minuter för att ta sig till skolan, med de nya förslagen skulle vi inte kunna skicka henne ensam till skolan.

Varför ska det sparas in på skolan som lägger grunden för framtida invånare? Går dessa beslut igenom kommer jag och familjen titta på alternativ och andra kommuner som tar barnfamiljer seriöst.

Kommunen har köpt vägsalt för hundratusentals kronor. Man har lag hundratusentals kronor på en avskyvärd staty på stan och man delar ut socialbidrag utan att ställa krav. Nu ska alltså skolan och barnfamiljer få betala för det?!

De styrande i Arboga borde skämmas! När de skämts så borde de plocka upp sitt förnuft som de tappat under vägen och inse vad de ställer till med. Har de vett att göra det? Jag hoppas men är tveksam till det.

Förbannad invånare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel