Annons
Vidare till bblat.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Informera supportrar bättre, Arboga IFK Hockey!

IFK Arboga Hockey får spela i Hockeytvåan nästa säsong och en nystart med nytänk är ett måste för att det ska finnas någon chans att komma tillbaka till Ettan igen. Publiken blir allt mindre till antalet och klubben gör tyvärr inte mycket för att skapa mer intresse.

Man har sociala medier som inte används och en hemsida med för få nyheter och intressanta artiklar. Hela området inom kommunikation utåt mot supportar är under all kritik och har så varit i alla tider i princip. Små ändringar som att släppa ut fler nyheter och kanske ha en kortare intervju med en spelare innan varje match tillsammans med en inför-rapport och allmänt vara mer öppna skulle kunna göra en skillnad.

Bara den här säsongen så har man missat saker som borde vara självklara. Frestadius spelade 12 matcher i grundserien för att sedan inte spela något mer och blev borttagen ur truppen på Swehockey efter nyår, inte ett ord om varför han inte spelade något mer. Eller Blomdahl som man fick läsa här på tidningen om hans hjärnskakning inför fortsättningsserien, ingen prognos eller någon info från klubben alls. Nej, bli mer aktiva och informera folk om vad som händer vore ett bra första steg att skapa mer intresse.

Nu hoppas jag det kommer in lite mer positivt i klubben inför nästa säsong och att man får ihop en slagkraftig trupp som kan vinna matcher som tillsammans med en förbättring från hela föreningen leder till en kul säsong med ökade publiksiffror och trevlig hockey på isen!

 

Bogasupporter

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel