Annons
Vidare till bblat.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Har Prolog inget ansvar för att tidningen bärs ut?

Vad är Prolog KB?

Vad jag kan förstå är det ett företag som inte anser sig behöva ta ansvar för det jobb som de är satta att utföra. De får betalt för att distribuera dagstidningar i brevlådor, men bryr sig inte om ifall det blir utfört eller inte. Genom att inte vara tillgängliga på telefon (telefonnummer finns inte) så visar man tydligt att det endast är pengarna man är intresserad av.

Jag undrar om den person som delar ut tidningen till mig är involverad i någon inbrottsliga. Varför låter man annars den största delen av tidningen hänga utanför brevlådan som en tydlig signal på att ingen i huset är hemma?

Att jag påtalat problemet för Bärgslagsbladet har inte haft någon positiv effekt, snarare tvärtom. Idag hämtade jag min tidning genomblöt på backen framför brevlådan. Det gick inte att skilja bladen åt utan att de gick sönder. Tilläggas bör att jag har en stor lättåtkomlig brevlåda utan några som helst problem att lägga tidningar i.

Prolog KB förstör på det här viset ryktet för Bärgslagsbladet med flera tidningar och skapar en sådan irritation och ilska att prenumerationer riskeras att sägas upp. Det är kanske dags att någon driftig person med ambitioner att göra rätt, startar ett konkurrerande distributionsföretag så att ansvariga på Prolog KB kan få stå kvar likt strutsen med huvudena i sanden.

Ännu prenumerant

Insändarredaktionen har sökt ledningen för Prolog KB som genom sin vd hälsar att med hänvisning till att insändaren väljer att vara anonym, väljer vi att inte besvara detta.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel