Annons
Vidare till bblat.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Gläds med studenterna – oavsett flagga

En " En arg skattebetalade " ondgör sig över att utländska killar viftar med flaggor från det hemland de kommer ifrån. De " skall hylla Svenska flaggan för ni har fått gratis utbildning här i Sverige, ni skall inte hylla landet ni har flytt ifrån ". Nu kanske de inte flytt ifrån något land. Det kanske deras föräldrar gjort och numera arbetar och betalar skatt som oss andra i Sverige.

Jag tror mest att de är glada att de tagit studenten. Glada att de kom till Sverige, ett fritt land, som välkomnar alla sortens människor. Låt ungdomar fira. Tuta, vifta med vilka flaggor de vill. Låt oss Svenskar välkomna alla i vårt land. Oavsett var de kommer ifrån.

Utan dessa människor från ett annat land, skulle inte Sverige klara av alla skitjobb som dessa fantastiska människor utför.

Gläds med ungdomarna att de klarat studenten och firar den, " En arg skattebetalade ". Dessa människor, oavsett var de kommer ifrån, är vår framtid.

Raymond Hahne, Arboga

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel