Annons
Vidare till bblat.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Generaliseringar om SD och Ungern förvånar

Replik på insändare i Bbl/AT den 30 oktober

Den 30/10 skrev signaturen "a.v" en insändare om SD. Jag är inte politiskt intresserad och jag sympatiserar inte med något parti men jag blev nyfiken på det du skrev.

"Vi behöver fler ungdomscoacher och nattvandrare". Ja, det låter ju bra men vem ska vara samordnare? Vem ska sköta om logistiken? Ska de få betalt och i så fall av vem. Kan du ta på dig ansvaret eller ska det läggas på "nån annan?"

"Sverige är inte nära en systemkollaps" Åk upp till Filipstad eller Storfors och ställ samma påstående.

"Ni är ett parti med grunden i nazismen" Hur ser det det ut för (V)? Var har de sina grunder?

Du drar Ungern i dina påståenden om nazism. Hur kan du dra in och anklaga ett helt land och deras invånare för detta? Har du varit där? Känner du någon från Ungern?

Du avslutar med påståendet "SD är ett nazistiskt/rasistiskt/fascistiskt parti". Källförteckning önskas, både ur ett historiskt perspektiv men även ett nutida.

Oavsett vad man tycker och tänker måste man ha ordentligt på fötterna innan man går ut och anklagar folk till höger och vänster. Har du det?

Som sagt, jag är bara nyfiken och förundrad hur vi människor fungerar..

Buss-Ola

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel