Annons
Vidare till bblat.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Fortsätt Matilda Molander - Många vill veta sanningen

Bra jobbat Matilda Molander!

Verkligheten i kommunerna avslöjas, vilket är på tiden.

Jag uppskattar verkligen Matilda Molanders avslöjanden om verkligheten i de små kommunerna.

I Bbl/AT den 31 maj kunde vi läsa om hur det går till i Skinnskattebergs kommun när viktiga poster ska besättas. Förmodligen finns samma fenomen i alla kommuner. Eller är det bara ett fenomen i de små kommunerna? Är det så att släktskap, kompisskap och vänskap och kanske “beroendeskap” styr tillsättande av tjänster? Går det före kompetens?

“Jättekul att få lära sig nya saker hela tiden” tyckte den som fått tjänsten, som tydligen söktes av de som hade kvalifikationer för jobbet.

För en tid sedan “avslöjade” Matilda Molander för läsarna hur tyst det är på kommunmötena i Kungsör. I Bbl/AT den 3 juni svarade en kungsörspolitiker, Gunilla Wolinder, på artikeln. Hon tyckte väl att den var närmast oförskämd. Matilda Molanders svar var bra, det vill säga klart och tydligt. Det är viktigt att journalister vågar granska vad som sker på såväl lokal nivå som på riksnivå.

Fortsätt Matilda! Vi är många läsare som vill veta sanningar.

“Trogen läsare”

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel