Annons
Vidare till bblat.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Förbjud sexförsäljning

Sexaffärer ett gammalt ämne som återkommer då och då. Nu har det hänt igen att några män, som köpt sex, åker dit därför att det är förbjudet att köpa sex. Men det är tillåtet att sälja sex!

Hur logiskt är det resonemanget? Det är straffbart att sälja t ex droger men inte att köpa droger, såvitt jag förstår. Starkspritförsäljning av privatpersoner är förbjudet. Det har Systembolaget monopol på (undantag krogarna).

Varför förbjuds inte försäljning av sex? Om det funnes ett förbud så skulle förmodligen sexhandeln minska och hallickarna likaså. Men kvinnorörelsen skulle väl göra allt för att förhindra ett förbud mot sexförsäljning. Vi män har vant oss vid att vi framställs som skurkar och kvinnorna som oskyldiga offer. Det är väl så många kvinnor vill ha det. Männens sperma vill de åt trots allt annars kan de inte bli mammor.

”Rätt ska vara rätt”

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel