Annons
Vidare till bblat.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Fel av Kolsva Handel att konkurrera om blommor

Måste fråga vad ni på Ica Supermarket, Kolsva Handel, håller på med?

Finns det någon som styr butiken nuförtiden? Någon som har ett övergripande ansvar? Varför konkurrerar ni med blomaffären, den enda i Kolsva?

I söndags hos er på Ica, kunde man beställa flak med pelargoner. Varför tar ni på Kolsva handel hem pelargoner när er närmaste granne är en blomsteraffär?? Ni tar hem matlådor från ett lunchställe i Köping när vi har flertalet ställen i Kolsva som kan tillfrågas. Det är anmärkningsvärt i dessa dagar då småföretag slåss för sin överlevnad.

Varför kan ni inte satsa på att hålla en bra matvaruaffär och inte tassa in på områden som täcks av andra företagare. Det enda ni inte har utökat ert sortiment med är en frisörstol, men det kanske kommer.

Så gott som dagligen får man som kund säga till om felmärkning av varor. När man öppnar kylboxen med "reavaror" stinker det ofta av ruttet kött, ni sänker priset på färskvaror där bäst före datum redan gått ut. Det finns inte längre någon struktur i affären, det står pallar och varuvagnar överallt. Fruktdisken är under all kritik. Jag vill inte längre ta upp felmärkningar och dåliga varor med ungdomarna (det är för det mesta ungdomar som jobbar kvällar och helger när jag handlar) dom ska inte behöva stå till svars för att den som styr inte kan sköta sitt jobb. Har länge tänkt "det blir nog bättre", men tyvärr har inget blivit bättre. Jag jobbar i Köping och kommer att handla där i fortsättningen, trots att det är så mycket emot mina principer.

Två saker kan ni göra nu: 1 rycka på axlarna och vara glad åt att ni blivit av med en "tjatig kärring" och fortsätta som tidigare. 2 Ta åt er av kritiken och bättra er.

Tack och hej!

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel