Annons
Vidare till bblat.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Får vi hjälp om olyckan är framme?

 
Brandkårskrisen
Visa alla artiklar

Vi har kunnat läsa några artiklar i Arboga Tidning om den dåliga arbetsmiljön för brandmännen på Västra Mälardalens kommunalförbund.

Jag har en fråga till räddningschefen Jens Eriksson. Finns det anledning för kommuninvånarna i Köping, Arboga och Kungsör att vara oroliga för att inte få hjälp från räddningstjänsten om olyckan är framme och det börjar brinna?

Och till ordförande i direktionen för Västra Mälardalens kommunalförbund Anders Röhfors som "anser att tidningens rapportering kring förhållandena inom räddningstjänsten inte är korrekt" (Bbl/AT 1 mars) vill jag ställa frågan: Vilka är felaktigheterna i tidningens artiklar om situationen för personalen på räddningstjänsten?

Enligt tidningen (Bbl/AT 1 mars) menar Anders Röhfors att "skriverierna skadar" Västra Mälardalens kommunalförbund.

Den enda och mycket allvarliga skada som kan inträffa är, anser jag, om räddningspersonalen inte får de resurser och den uppbackning från ledningen som de behöver för att rädda människor i krissituationer.

Arbogabo

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel