Annons
Vidare till bblat.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: En trädgård för svalka och umgänge

Jag har inte varit inne på vårdboendet Åspegeln i Arboga men kan tänka mig att det blir olidligt hett på de små gårdarna nu i sol och värme.

En trädgård med många träd som ger skugga, med blommor och bärbuskar det skulle jag önska att Åspegeln utvidgades med. Och varför inte en springbrunn som ger ro och svalka. Trädgården ska sträcka sig från huset ända fram till gång/cykelbanan mot Ekbacksbadet och fram till den stora vägen. Gör en slingrande gång där det är lätt att gå med rullator och rullstol och ställ dit många sittplatser. Skönt för de boende att sitta i och titta på trafik och gående. Skönt för de anhöriga att träffa de sina i den trädgården. Över Kråkdiket kan det byggas några broar. Och naturligtvis ett vackert staket runt om. Ett staket som hindrar de boende att gå ut och gå vilse, men som inte täcker utsikten Det skulle också vara vackert för oss alla som brukar promenera förbi.

Grönt är skönt

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel