Annons
Vidare till bblat.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Du hånar och gör narr av bibeln

Hur kan en åklagare göra jämförelse med med blixten och Bibelns berättelse om Moses och den brinnande busken.

Så här säger han enligt BBL. Åklagare Christer Sammens anser däremot att blixt-förklaringen var lika lika trolig som historien om Moses i öknen som såg en brinnande buske. Du hånar och gör narr av bibeln som för oss kristna är en helig bok och vi tror på den som sanningen själv från pärm till pärm.

Du uttalar dej om saker Du inte begriper. Mycket av det som står i bibeln har jag själv upplevt och många tusen med mej. Men jag förstår att Du inte upplevt något av de som vi har upplevat. Du förnedrar en hel kristenhet med ditt uttalande.

Vi är flera tusen bara i Västmanland som är kristna. Bara I mitt samfund i Pingst är vi 2 363 medlemmar I Västmanland plus alla andra samfund som du förnedrar. Det minsta Du kan göra nu är att Du ber först Gud och alla kristna offentligt om förlåtelse.

Arne Olsson

Pingstkyrkan i Kungsör

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel