Annons
Vidare till bblat.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Desinformation och fake news om Kolsvas badhus

Svar på "Funderingar från en badanka"

Det finns inga planer på att stänga Kolsva badhus. Det är en populär och för kommunen viktig verksamhet som inte påverkas av det nya badet.

Samtliga ledamöter i kultur- och folkhälsonämnden känner till detta (varav flera Kolsvabor) och det hade räckt för vem som helst att prata med någon av oss för att få besked om detta.

Vad man bör fråga sig rent allmänt är kanske vem som tjänar på att sprida dessa falska rykten? Vad är motivet till att skapa helt obefogad ängslan och oro?

Finns det personer som helt enkelt vinner något på ”fake news”? Eller är det personer som är missnöjda i allmänhet och då mår bättre av att andra också mår sämre?

Jag har inga svar på detta utan kan bara beklaga alla som känner oro och ängslan helt i onödan bara för att någon väljer att, gång på gång, sprida falska rykten.

Jonny Clefberg

Orförande Kultur- och folkhälsonämnden

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel