Annons
Vidare till bblat.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Därför är det logiskt att Medåkers skola läggs ned

I Södra skogen fanns det ett helt knippe med skolor för 70-80 år sedan, nu är alla borta!

Jag är en vanlig Arbogabo utan någon direkt kunskap om skolans värld men inser att det inte bara gäller att anställa någon bra lärare i Medåker och sedan köra vidare som vanligt. Lärarfrågan är givetvis viktig, men jag tror inte att Medåkers gamla skola lever upp till dagens krav vilket innebär att det måste byggas en helt ny skola.

Jag inbillar mig även att man nu måste köra ut mat ifrån stan för att eleverna skall kunna få sin lunch. Det känns lite som att det går på ett ut att ordna skolskjuts åt eleverna eller att ordna skolskjuts till "mattanterna".

Utvecklingen går åt ett håll, många av oss minns när man protesterade när posten skulle stänga sitt kontor i Munktorp...  ibland är det enklare att göra pinan kort! Förr eller senare börjar man på högstadiet eller gymnasiet och då kan det vara en fördel att vara "en i gänget" istället för "kusinen från landet"!

Pensionär

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel