Annons
Vidare till bblat.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Dags att vakna

När politiker har för lite att göra letar man efter sysselsättning.

Det har varit populärt att jaga folk på landet med blåslampa för att deras avlopp inte lever upp till "dagens krav" ibland är det befogat men ofta är det bara dumheter. 

Att införa en skatt på plastpåsar i Sverige där plastpåsarna återanvänds som soppåse och nästan aldrig hamnar i naturen är en annan dumhet!

Om man i stället för att spilla tid och energi på den hysteriska koldioxid debatten gjort något åt "virusforskning" eller planering inför epidemier hade många flera människoliv kunnat räddas än minskningen av koldioxidutsläppen någonsin kommer att göra. Kanske dags att myndigheterna drar ner på sina tillsynsavgifter för allt mellan himmel och jord som drabbar småföretagarna. Kanske dags att ta bort flygskatten också?

Får hoppas att coronaeländet för det goda med sig att politiker och myndigheter lär sig inse vad som är viktigt och vad som faktiskt betyder något istället för att jaga "icke-problem"! Annars borde väl alla miljöpartister och koldioxidhysteriker jubla nu när ingen flyger!

Småföretagare 

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel