Annons
Vidare till bblat.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Dags att be om ursäkt för politikeruttalanden

Tankar efter kommunfullmäktigemötet i december 2019

Jag tycker nivån var låg hos samtliga talare från partierna. Sämst var Roger Eklund (S). Väldigt låg nivå på debatten, där han upprepade att KD och C ville "leka affär med människor".

Debatten handlade om LOV, lagen om valmöjlighet i vården. Eklund måste ha glömt sitt eget vinstlyste när han ville höja samtliga LSS-boende för ca 2 år sedan med 34 % på ett bräde.

Och OlaSaaw (M) som måste hela tiden fråga KD och C "vilken planet befinner de sig på". Han är då rakt inte emot vinster i välfärden. Vet han själv vilken planet han befinner sig på?

Jag tycker att nästa gång de ses i direktsändning så ska samtliga ställa dig upp och säga "ordförande, åhörare och kära politiker FÖRLÅT". För ska man vara en förebild för kommuninnevånarna då ska mötet skötas utan påhopp och organiserad mobbning. Det är samma politiker som tar beslut om barn och ungdomars framtid och skola och kan inte hålla sams i 2 timmar.

"Tn"

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel