Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Insändare: Centern har dubbla budskap

Annons

"Vi vill skapa världens modernaste landsbygd och världens grönaste städer". Detta går att läsa i Centerns programförklaringar.

Frågan är vad som menas med modern landsbygd, är det ett område utanför centrum dit alla gamla har förvisats eller är det ett helt avfolkat område ? Ser man på Centerns agerande i Arboga så måste man börja fundera, t.ex. skolnedläggning i Medåker leder ju ofelbart till en avfolkning av samhället åtminstone vad gäller barnfamiljer, kvar blir kanske vi gamla tills vi behöver mer hjälp då tvingas antagligen även vi in till centralorten.

Partiledaren för Centern säger hela tiden orden levande landsbygd men vad menar hon eftersom att C går i täten för nedläggning av behövlig service som behövs för ett levande samhälle. Kan ni vara snälla och presentera för oss hur mycket hyra som erfordras i era nybyggen, vi har inte sett några uppgifter så det är svårt att få en uppfattning om framtiden. Det finns ju ett förslag från oppositionen så det vore bra att kunna jämföra förslagen.

Arbogabo

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel