Annons
Vidare till bblat.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Bättre varor om fler handlar lokalt

Jag har läst insändarna i tidningen och jag kan väl hålla med om att det kan vara tomt i en del hyllor ibland och att det saknas varor, men om alla åker till Västerås eller Köping så kan det inte bli någon rotation av varorna.

Jag har handlat på Kolsva handel sedan många år tillbaka (med någon avstickare nån gång ibland) men någon otrevlig personal har jag aldrig stött på.

Vi Kolsvabor måste ställa upp för våra butiker i Kolsva och värna om de få som finns. Nu i coronatider har Kolsva handel den servicen att man får ringa och beställa varor för hämtning eller hemkörning – en fin tjänst för oss i riskgruppen.   

Så till blommorna. Det ingår väl i alla livsmedelsbutiker? Tyvärr drabbar det Jessicas blommor, så snälla ni, köp livsmedel i Kolsva Handel och blommorna hos Jessica det gör jag så får vi kanske ha Jessica kvar för det är en mycket trevlig butik att handla i, inte bara blommor det finns annat fint också.

Anita Widlund

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel