Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Bara massor utav sport

Annons

När man läser rubriker på e-sidan så är allt man ser bara sport och mera sport - har ni inget annat i nyhetsväg att skriva om?

Måste ju finnas fler nyheter att delge än bara sportnyheter? Så irriterande att bara läsa om alla diverse nyheter om sport! Någonting mer måste hända i KAK och resten av Västmanland? Skärpning ... (eller lider ni brist på personal?).

Nickan

Svar direkt: Hej, Nickan.

Tack för din synpunkter.

Eftersom jag inte exakt vet hur du konsumerar vilka nyheter vi har är det svårt att ge dig ett exakt svar. Läser du till exempel i sajten, i appen, vilka inställningar och så vidare har du?

Vi skriver i vilket fall långt ifrån endast sportnyheter. Vi har så mycket annat också, vilket det skulle vara synd om du missade. Det enklaste är om du kontaktar vår support, [email protected] Du kan du få hjälp så att du bättre ser det nyhetsflöde – förutom sport – som finns.

Daniel Nordström,

chefredaktör och ansvarig utgivare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel