Annons
Vidare till bblat.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Bara massor utav sport

När man läser rubriker på e-sidan så är allt man ser bara sport och mera sport - har ni inget annat i nyhetsväg att skriva om?

Måste ju finnas fler nyheter att delge än bara sportnyheter? Så irriterande att bara läsa om alla diverse nyheter om sport! Någonting mer måste hända i KAK och resten av Västmanland? Skärpning ... (eller lider ni brist på personal?).

Nickan

Svar direkt: Hej, Nickan.

Tack för din synpunkter.

Eftersom jag inte exakt vet hur du konsumerar vilka nyheter vi har är det svårt att ge dig ett exakt svar. Läser du till exempel i sajten, i appen, vilka inställningar och så vidare har du?

Vi skriver i vilket fall långt ifrån endast sportnyheter. Vi har så mycket annat också, vilket det skulle vara synd om du missade. Det enklaste är om du kontaktar vår support, [email protected] Du kan du få hjälp så att du bättre ser det nyhetsflöde – förutom sport – som finns.

Daniel Nordström,

chefredaktör och ansvarig utgivare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel