Annons
Vidare till bblat.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Att våga säga vad man tycker om Kolsva handel

Det blir nog så på en liten ort som Kolsva att ingen vill/törs säga något med risk för ”utfrysning”.

Det är allmänt känt att för att få fräscha varor så får man ta varor längst in, o skulle man mot förmodan få en vara med utgånget datum så måste man ”bevisa” o argumentera för att få ersättning o möts av stark misstro. Inga glada miner o heja rop från personalen, föreståndaren hälsar aldrig!

Vad gäller blomsteraffären så blir man allvarligt bestört över ICA:s agerande, klart att de väljer att stänga då ICA bara ökar på sitt ”blommeri” Trevliga och kunniga  florister, god kvalitet, härliga blomstergrupper, kunniga hjälpsamma mot oss kunder. Pratade med en bekant från Strömsund om hur ICA gjorde här. Hon blev helt bestört, o berättade att i Strömsund (en liten ort i Jämtland) valde både ICA o COOP att sluta med blomförsäljning för att stötta den lokala blomsterbutiken, de har t.o.m. valt att sälja deras arrangemang o blomster, inte att konkurrera ut dem. Vilka hjältar med stort hjärta. Något att ta efter i Kolsva så vi förhoppningsvis får ha kvar den fina fina blomsterbutiken med de kunniga o trevliga blomsterflickorna.

Karma

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel