Annons
Vidare till bblat.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Asfalt blandat med gatsten efter vägreparationer upprör

Det har under någon vecka pågått reparationsarbeten på fjärrvärmen (?) i korsningen Nygatan-Kapellgatan. I dag (18/9) på förmiddagen såg jag att hållet lagts igen. Till min stora förvåning ser jag att man även håller på att asfaltera gatan där hålet varit. Varför lägger man inte tillbaka de gatstenar som tidigare legat där? Asfalt blandat med gatstenar. Vad tänker ni med? Är det tanken att alla fina gator som i dag är belagda med gatsten skall efter olika reparationer lappas med asfalt?

Storgatan är ett annat exempel. Där har det gjorts 5-6 olika grävningar. Dessa håll är igenfyllda och består idag av grus. Ingen asfalt än. (!) Istället har kommunen satt upp skyltar som varnar för ojämn väg. Dessa skyltar var först tillfälliga skyltar, ersattes förra veckan med permanenta skyltar. Då blir min fråga: Skall denna gata i fortsättningen ha gatstenar där man inte kommer att ersätta dessa, utan med grus, efter att man gjort reparationer?

Vilket lappverk av våra fina gamla gator.

Är detta kommunens mening?

Bengt Salander

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel