Annons
Vidare till bblat.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Arboga kommun struntar i sin personal

Vi är många som jobbar inom vård och omsorg i Arboga, som mår dåligt!

Många verksamhetschefer struntar totalt i hur personalen mår och saknar helt kompetens för sina uppgifter. Behandlar personal orättvist och har ett otrevligt sätt. Alla passar inte som chef! Beslut tas utan att prata med personal och man gör som man tycker, helt utan anledning. Vad är meningen med detta?

För att orka göra ett bra jobb är det väl viktigt att personalen mår bra och att man kan föra en dialog? Vi har ingenting att säga till om. Det blir bara värre hela tiden. Scheman som ständigt görs om, och inte blir det bättre. Vi har faktiskt ett liv utanför jobbet och det går inte att planera framåt, för man vet inte hur man jobbar. Det är ju ohållbart! Vi ska tydligen bara finna oss i allt och hålla käften!

Är det ingen inom Arboga kommun som kan reagera och försöka ta tag i problemen och göra det bättre! Det är ju inte första gången det skrivs om detta. Många söker nya jobb, och flera duktiga medarbetare har redan slutat.

Man skäms över att vara anställd i Arboga kommun! Gör något nu!

Undersköterska

Svar: Tack för dina synpunkter. Medarbetarnas åsikter och tankar om verksamheterna är viktiga för oss. Att värna om vår personal och att arbeta för att alla ska ha en bra arbetsmiljö och trivas på jobbet är såklart viktigt. Det är ni som gör skillnad i Arbogabornas vardag genom ert arbete.

Kontakta gärna mig eller din närmsta chef så kan vi ha en vidare dialog kring dina tankar.

Sofia Dahlerus, HR-chef Arboga kommun

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel