Annons
Vidare till bblat.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: All ära till Ica i Kolsva – de försöker i alla fall inte luras

Har bott här i 10 år, handlat både på Ica Kolsva och i Köping på Ica Maxi. Klart att inte Ica Kolsva kan ha samma utbud. Är ett extraerbjudande slut i Kolsva och man påtalar det får man oftast en annan liknande vara till extrapriset. Personalen är trevlig, aldrig sura miner.

Veckohandlar gör jag däremot på Maxi i Köping. Pensionär, måste tänka på priset! Hur lurad blir man inte där? Förra veckan köpte jag purjolök, enligt prislappen 39.90, enligt vågen 48,90! Påtalade detta, blev uppmanad att använda en annan våg. Den vägde rätt! Kallade på en personal och sa att hen måste göra något åt vågen vilket hen skulle göra direkt.

Idag, en vecka senare var jag där igen och skulle köpa purjolök. Vägde på samma våg. Vågen var inte åtgärdad, fortfarande en vecka senare har alla som vägt den vågen fått betala ett högre pris.

Till alla ni som handlar och väger era varor - KOLLA!

Kerstin Jögi