Annons
Vidare till bblat.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hyreschocken: Varför är gamla bortprioriterade?

Dyrt att bo kvar för våra gamla. Fruktansvärt, ska våra äldre som har varit med och byggt upp vårt land hamna ute på gatan? En del kanske lyckas bo kvar i sin lägenhet medan andra bara känner enorm oro och förtvivlan.

Det är inte lätt att som gammal med något sviktande hälsa tvingas börja om från scratch Varför är våra gamla bortprioriterade? Kommun höjer hyror med en enorm procent vilket kommer att bidra till att fler kommer att vända sig till socialen . Vad händer då tro?

Om de politiker som sitter och tycker till eller snarare bestämmer över oss men också våra gamla tog mindre lön så skulle det förmodligen inte gå så illa i Köpings kommun. Vart är vi på väg?

Är verkligen rädd att åldras om det ska vara på det här viset. Ska man inte ha råd med det lilla extra bara för att ""kommunen trycker till". Det är så mycket jag vill ha sagt men förgäves för ingen verkar bry sig ändå . Suck.

Besviken

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel