Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hon flyttar för spänningens skull

 
Folk
Visa alla artiklar

För tillfället har Margareta Gamma slagit ner sina bopålar i Bernshammar. Kanske blir hon kvar – eller så kan hon inte stå emot denna gång heller.

Annons

Det handlar om spänningen med att leta hus, hitta hus, planera hus, rusta hus, bo in sig och sedan se om det går att sälja – kanske blir den spänningen för svår att motstå om några år.

–Men jag har lite för mycket prylar, annars skulle jag kunna flytta hela tiden. Det är lättare om man hade allt i en handväska, skämtar Margareta och ser sig om i det nyrustade rymliga huset.

I Bernshammar trivs hon också. Margareta är van vid det lantliga. En tid var hon ägare av en prästgård, en vacker fastighet där hennes planer – innan flytten dit – var att skrida omkring på det tio tusen kvadratmeter stora parkområdet tjusigt klädd med vitt parasoll.

Margareta Gamma har flyttat runt en del, samtidigt som hon har förverkligat sina drömmar. Läs mer i Bärgslagsbladet/Arboga Tidning den 27 augusti.