Annons
Vidare till bblat.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hellström tillbaka i KHC

Säsongen 2012/2013 var han målkung i Köping Hockey. Nu är det klart att Jimmy Hellström återvänder efter en sejour i division 1. 

JImmy Hellström var en viktig kugge som med sina 22 mål säsongen 12/13 förde KHC till playoff. Efter det flyttade han vidare till Forshaga i division 1 där han den gångna säsongen stod för 10 mål och lika många assist på 39 matcher. 

Sejouren i division 1-klubben blev bara en säsong lång. Hellström har flyttat hemåt igen och är nu spelklar för Köping Hockey igen. 

– En mycket viktig pusselbit är på plats. Efter förra säsongen ville han prova lyckan i division 1 och han har gjort en fullt godkänd säsong i Forshaga IF. Han har fått arbete i Köping och tror på klubbens strategi. Vi hoppas att Jimmy kan ta med sig den rutin han har fått och smitta av sig på den övriga truppen. Han känner killarna väl och alla som har sett han spela matcher på Krillan vet vilken offensiv kvalité han besitter, skriver Köping Hockeys sportgrupp i ett pressmeddelande.