Annons
Vidare till bblat.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Här hyllar fansen sitt Köping Stars – Iris, 6, eldar igång publiken: ”Deeeefence”

En tredjeplacering och SM-brons. Det har varit en magisk vinter för Köping Stars – och publiken. Så, till er alla i Köping Stars – här bjuder vi på hälsningar och hyllningar från några av era fans.

Iris Verpers

Iris Verper, snart 7 år, hälsar att hon tycker att det är tråkigt att hon inte får se Stars spela mer den här säsongen. ”Jag älskar er och hatar Corona.”

Köping Basket P04/05

– Vi krigar vidare mot våra drömmar, hoppas att ni också fortsätter att göra det. Vi hoppas få se samma ligalaguppställning.

Kompisarna Gustav Bergdahl och Gustav Loman med en av de stora idolerna i Köping Stars

– Tack för en fantastisk säsong och för basket i världsklass!

Anna-Lena Nordin Sederowsky

– Det jag minns bäst från säsongen är när alla grabbarna kom för ett yinyogapass hos mig i studion. Min stora övertygelse är att om du är smidig och välstretchad kan du nyttja kroppens fulla potential till att hoppa högst och springa fortast. Yoga är ett viktigt komplement till övrig träning!!

Catarina Kullman

– Jag vill tacka er i Köping Stars för alla spännande och roliga matcher som vi har fått njuta av. Gillar alla killarna i laget men känner lite extra för den härliga spelaren Jeremy Combs. Hoppas naturligtvis att han kommer tillbaka till nästa säsong.

Gert Söderström

– Stort grattis Stars och Micke Axelsson Kaltak.

Familjen Verpers

– Basketen och KÖPING Stars har betytt så mycket, både för stora och små, för hela familjer och för stora delar av KÖPING. Att barnen får ha sina största idoler så nära, dom de ser upp till, det är stort och betydelsefullt.

Tilde, Nelli och Emmi

– Tack för den här säsongen! Vi har älskat varje minut och längtar redan till i höst! Bra kämpat❤️.

Sofia Verpers

Vetskapen om att det snart är hemmamatch, biljettköpet (puh, jag fick biljetter), att vara i hallen en timme innan matchstart, se folket strömma till hallen, se laget värma upp, ta en kaffe och läsa matchbladet, snicksnacka med bekanta, känna förväntningarna, spelarna springer in, Köpingsborna sjunger, matchen startar, klapprorna smäller, trumman trummar och pulsen är hög.....och pulsen höjs ytterligare, det är match i KB-hallen⭐️

Jag vill uppleva detta igen, många gånger, om och om igen!

Per Svan-Pettersson

– Tack för en säsong med underbar basketunderhållning. Jag hade tänkt fira min födelsedag med slutspelsbasket i KB-hallen. Den tröjan jag har på mig på bilden hade jag låtit trycka upp till matchen mot Wetterbygden och det var ju väldigt passande att Gary Blackston fick pris som MVP just den matchen.

Hannu Pikki

Vi som älskar basket, det kan inte med ord beskrivas vad vi har fått uppleva den här säsongen av dig (Jotti) och laget. Man har fått följa er på nära håll både på hemmaplan och bortaplan. Hoppas nästa säsong kommer att bjuda på lika mycket spänning och dramatik och att Köping når de ädlaste valörerna.

Jan Fransson

– Era fantastiska basketmatcher har lyft hela Köping som kommun. Tack Stars!

Örjan Lännbrink

– Stort grattis till alla inblandade i Köping Basket/Köping Stars och ett stort tack för alla oförglömliga ögonblick den gångna säsongen!

Håkan Lövling

Tack för alla fantastiska matcher i KB, men även spännande bortafajter. Som aktiv i STARS CO, supporterklubben, har jag haft äran att prata med spelare på Before Basket på en lokal pub. Jag har även åkt med spelarbussen till några bortamatcher.

Johan Pettersson

Synd att detta virus satte stopp för denna säsong. Kändes verkligen att något stort var på gång, en smak av ädlaste metall. Tackar alla spelare ledare folk som slitit ideellt. Vi tar guldet nästa säsong!