Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Händer och intuition de bästa arbetsredskapen

 
Folk
Visa alla artiklar

Katrin Herrlin lämnade ett välbetalt jobb inom Rikspolisstyrelsen och utbildade sig i akupressur/stressterapi. För ett år sedan flyttade hon och maken till Färna.

Annons

Jag följer efter Katrin ner till en smakfullt inredd källarvåning med golvvärme, och kakel och klinker i nyanser av terracotta. Nyrustat och nyinrett. Vi slår oss ner i relaxrummet där kunderna, eller klienterna som Katrin föredrar att kalla dem, tas emot. Bredvid finns behandlingsrummet och i källarvåningen även en bastu för tio personer och en spaavdelning, där Katrin planerar för verksamhet längre fram.

–Sveaskog eller Domänverket har haft det här huset som tvätteri och bastu förut. Det kallas Tvättstugan av folket här. Vi föll för det här direkt när vi kom hit. Inte bara för huset förresten, grannarna är också väldigt trevliga.

Läs mer i Bbl/AT den 15 september.