Annons
Vidare till bblat.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

GLÄDJEBESKEDET: Se Arboga Södra och Kungsörs BK hos Bbl/AT – vi sänder sju matcher under säsongen

På måndag inleds äntligen fotbollssäsongen för två av lagen i division 3 Västra Svealand.
För Bärgslagsbladet/Arboga Tidnings del innebär det även startskottet på vår livesatsning – där vi kommer visa två av Kungsörs BK:s matcher och fyra av Arboga Södras matcher. Dessutom sänder vi derbyt på Runevallen i augusti.
– Vi tar lokalfotbollen hem till supportrarna, säger Helena Tell, chefredaktör på Bbl/AT.

En lång väntan är över. På måndag går startskottet för div 3-fotbollen och det är Kungsör som kickar igång serien när de möter Örebrolaget Adolfsberg på bortaplan.

Den matchen är även den första i Bbl/AT:s satsning på livesänd fotboll sommaren 2020.

Bbl/AT:s ägare har tillsammans med flera andra mediehus förvärvat rättigheterna till hela division 1 damer och division 2 och 3 herrar under säsongerna 2020-2022.

Det innebär att Bärgslagsbladet/Arboga Tidning kommer att visa två av Kungsörs BK:s matcher och fyra av Arboga Södras matcher under sommaren 2020, med start på måndag.

– Livesport är en viktig del av utbudet för våra användare och det är mycket glädjande att vi kan erbjuda dem det här, säger Helena Tell, chefredaktör och ansvarig utgivare på Bärgslagsbladet/Arboga Tidning.

För att se måndagens premiärmatch mellan Adolfsberg och Kungsörs BK behöver du antingen vara prenumerant av Bärgslagsbladet/Arboga Tidning eller Pluskund på bblat.se. Mer information om hur du blir kund hittar du här.

LISTA: Här är de lokala matcherna som Bbl/AT sänder i sommar

15/6 kl. 19.30 Adolfsbergs IK–Kungsörs BK

8/8 kl. 15.00 Arboga Södra– Yxhults IK

13/8 kl. 19.00 Kungsörs BK-Arboga Södra

21/8 19.00 Yxhults IK– Kungsörs BK

19/9 kl. 15.00 Arboga Södra–Vretstorp

25/9 kl. 19.00 Adolfsberg IK–Arboga Södra

3/10 kl. 14.00 Arboga Södra–Eskilstuna City

Med reservation för eventuella ändringar.