Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fin fönsterbild på Lockmora månadens vinnare

Artikel 4 av 22
Månadens bild
Visa alla artiklar

Grattis säger vi i dag till Christer Bogårdh, Kungsör, som tar hem månadens pris i tävlingen som går ut på att skicka in en bra bild till bblat.se.

Annons

Var med och tävla i Månadens bild du också!

I bildspelet kan du se samtliga inskickade bilder under september månad:

Juryn var tämligen enig i sitt beslut med att utse månadens bästa inskickade bild till Bärgslagsbladet/Arboga Tidning.

Priset den här månaden, tre trisslotter, går den här månaden till Christer Bogårdh, Kungsör, som fångade Lockmora friluftsgård på ett litet annorlunda sätt.

– Jag gillar motivet och tog en liknande bild för några år sedan.

Christer Bogårdh vinner september

Christer har varit en flitig fotograf genom åren och för några år sedan undervisade han i fotografering på mediaprogrammet på Ullvigymnasiet. Så han om någon borde veta hur man får till en bra bild.

– Tänk på förgrunden, mellan- och bakgrunden. Det gäller att få ett djup i bilden för att få stuns på den, säger Christer Bogårdh.

Speglingar och reflexer. Bilden tagen vid Lockmora friluftsgård, Kungsör, vid

Nu är Christer pensionär sedan ett antal år och fotar kanske inte lika intensivt som tidigare.

– Jag har väl fyra-fem kameror som alla ligger nedpackade. Det enda som hänger med nu för tiden är mobiltelefonen. Den är ju alltid med.

Högst upp i artikeln kan du se samtliga inskickade bilder, men här kommer också ett urval:

Hösten är här, med dessa vackra flugsvampar.

Den lilla söta igelkotten kunde inte komma fram för det stod ett stort träd i vägen. Så för att hjälpa till så jag flyttade undan trädet lite…

Gissa om jag blev förvånad när jag, under en lunchpromenad, hittade en blommande syrenbuske. Bilden är tagen 28 september, på Volvo CE's anläggning i Eskilstuna.

En klockranka med insekt - full med pollen - på vår altan.

Ibland behöver man åka iväg för att se sin hemmiljö på nytt. I det hektiska Stockholm for vi för ro, men det var inte förrän vi kom hem till Vitön som vi förstod. Det är med denna vackra utsikt från köksfönstret som vi återhämtar oss som mest. Ja, man blir alldeles befäst. Lugnet av att se två små änder simma vid en fyr. Dimman som lättar upp mot skyn. Morgonen är kommen och det kommer att bli en solig dag. Vi ser det från fönstret, klockan är fem. Kaffet är upphällt, tänk att det här är vårt hem.

Söndag kväll före regnet i torpet.

Sommar som den ska vara. Små stunder av lycka. Lukas njuter av dagen.

Annons