Annons
Vidare till bblat.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fångad av Ungerns historia

 
Folk
Visa alla artiklar

Per Johansson har jobbat ett år på Transcom i Budapest. Ett utvecklande år med världen nära och där fotointresset tog fart.

Han har varit hemma ett halvår nu, men kommer att fira nyår med flickvännen i Budapest, staden som han beskriver som en plats rik på kontraster.Han har vandrat omkring, iakttagit, känt in och dragit slutsatser. Och försökt fånga känslan på bild som väckts i den ungerska huvudstaden. Fotointresset tog fart under året där.

Då när Per äntligen kom till skott och sökt tjänstledigt efter sex år på Transcom i Kungsör. Planen såg annorlunda ut på gymnasiet, då när han läste språk för att ge sig ut i världen. Istället blev han kvar. En fast tjänst var ju inte fy skam och han trivdes med arbetskamraterna. En jobbansökan till ungerska Transcom ändrade på allt. Per fick jobbet och gav sig iväg ut i det okända.

Läs mer om Per Johanssons år i Budapest i Bbl/AT den 4 januari.