Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ett oprovocerat påhopp på S i Arboga

Annons

Politik. I måndagens tidning (Bbl/AT 23/5) skriver ”förtroendevald, Arboga” en insändare och ondgör sig över att S-politiker vill förkovra sig inför de nya roller man ska verka i.

Det kan väl aldrig vara negativt att skapa sig kunskap och ta del av erfarenheter för att klara sitt uppdrag bättre. Det är mycket värre om man har inställningen att man kan och vet allt.

Läs mer: Först nu ska S-styrelsen utbildas?

Det ligger mycket i talesättet ”den som anser sig vara färdigutbildad är inte utbildad, utan färdig”. Värst är ändå försöket att ironisera över att den socialdemokratiske nestorn i Arboga, Olle Göransson, känner för att vilja dela med sig av sin kunskap och långa erfarenhet. Han har representerat Arboga i riksdagen i 25 år, han har varit ordförande i Västmanlands partidistrikt och för Socialdemokraterna i Arboga under många år. Han är värd all aktning och besitter mycket kunskap inom flera områden, inte minst om hur man ska arbeta för att hålla ihop inom partiet.

Det enda positiva man kan säga om den anonyma insändaren är att den kanske blottlägger den människosyn som är huvudorsaken till att det blivit omöjligt att fortsätta att samarbeta.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel
Annons