Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det blev systerlig kärlek – vid första ögonkastet

 
Folk
Visa alla artiklar

Systrarna Catrine och Helena träffade varandra för första gången någonsin förra veckan. De upptäckte direkt att det fanns starka band.

Annons

”Det kändes helt underbart.” Systrarna Catrine Johansson och Helena Sundström är eniga om känslan efter det första mötet någonsin.Catrine öppnar dörren till lägenheten på Östanåsgatan i Köping. Helena står bredvid.

–Men, vad ni är lika varandra!

Jag kan inte låta bli att utbrista det vid första anblicken av systrarna. De ser på varandra, skrattar och säger att den saken har de inte hunnit diskutera ännu. Och det är kanske inte så konstigt. Det har bara gått någon timme sedan de möttes fysiskt för första gången i sina liv. Catrine är 28 år och Helena är 24 år. De har vetat om varandra i tio år och har chattat på Lunarstorm och Msn, pratat i telefon och varit Facebookvänner i ungefär tre år.

Läs mer i Bbl/AT den 16 augusti.