Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Augustibilderna minner om sommaren – välkomponerad bild på barnbarn är månadens bild

Artikel 14 av 24
Månadens bild
Visa alla artiklar

Temat för augusti månad var bästa sommarminnet. Och vi fick in fler bilder än vanligt, vilket är riktigt roligt. Vinnande ur striden med tre trisslotter går Annelie Greén, med sin bild på barnbarnet Gaston.

Annons

Anmäl text- och faktafel

Annelie Greén från Arboga vinner augusti månads trisslotter med sin bild på barnbarnet Gastons skodopp i Alvikssjön.

Annelie Greén från Arboga vinner tre trisslotter med sin välkomponerade bild på barnbarnet Gaston, 3,5 år.

– Jag var på besök hos min mellanson i Tyresö och vi var ute och gick i ett motionsområde där. Gaston stoppade ner foten i vattnet, och blev snopen över att han blev blöt om fötterna, säger Annelie.

Bilden tog hon med sin mobil.

– Jag tog flera bilder då, det var som rena John Bauerskogen, men jag tycker den här var så fin med de där ringarna i vattnet också, säger hon.

Det är med mobilen hon brukar fotografera annars också.

Mitt barnbarn Gaston ville bada ena foten med sin sko på, det var i Alvikssjön, vi var i en trollsk skog i närheten av Tyresö. En fantastisk miljö runtomkring sjön. Det var i början på augusti, så det är ett fint sommarminne. Foto: Annelie Gréen.

– Jag brukar ta bilder med mobilen på det jag tycker är fint. Föremålen växlar, det kan bli närbilder på blommor och sådant också, säger den glada vinnaren.

Ta chansen att vinna tre trisslotter – temat för september är ”färg och form”!

Du kan också vinna tre trisslotter genom att vara med och skicka in en bild. I september har vi temat ”färg och form”. Du bestämmer själv hur du tolkar temat, men skriv gärna några rader om din bild. Tävlingsregler hittar du HÄR och kom ihåg att det är en bild per månad och fotograf som gäller. Bilden behöver inte vara tagen samma månad som tävlingen är, men det ska vara du som tagit bilden.

Här är övriga bidrag i augusti:

Annons