Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Augustibilderna minner om sommaren – välkomponerad bild på barnbarn är månadens bild

 
Månadens bild
Visa alla artiklar

Temat för augusti månad var bästa sommarminnet. Och vi fick in fler bilder än vanligt, vilket är riktigt roligt. Vinnande ur striden med tre trisslotter går Annelie Greén, med sin bild på barnbarnet Gaston.

Annons

Anmäl text- och faktafel

Annelie Greén från Arboga vinner tre trisslotter med sin välkomponerade bild på barnbarnet Gaston, 3,5 år.

– Jag var på besök hos min mellanson i Tyresö och vi var ute och gick i ett motionsområde där. Gaston stoppade ner foten i vattnet, och blev snopen över att han blev blöt om fötterna, säger Annelie.

Bilden tog hon med sin mobil.

– Jag tog flera bilder då, det var som rena John Bauerskogen, men jag tycker den här var så fin med de där ringarna i vattnet också, säger hon.

Det är med mobilen hon brukar fotografera annars också.

– Jag brukar ta bilder med mobilen på det jag tycker är fint. Föremålen växlar, det kan bli närbilder på blommor och sådant också, säger den glada vinnaren.

Ta chansen att vinna tre trisslotter – temat för september är ”färg och form”!

Du kan också vinna tre trisslotter genom att vara med och skicka in en bild. I september har vi temat ”färg och form”. Du bestämmer själv hur du tolkar temat, men skriv gärna några rader om din bild. Tävlingsregler hittar du HÄR och kom ihåg att det är en bild per månad och fotograf som gäller. Bilden behöver inte vara tagen samma månad som tävlingen är, men det ska vara du som tagit bilden.

Här är övriga bidrag i augusti: