Annons
Vidare till bblat.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Arboga Södra vann med 3–2 hemma mot Munktorp

Det blev en uddamålsseger för Arboga Södra i matchen mot Munktorp i division 4 Västmanland herr i fotboll på måndagen. Laget vann med 3–2 (1–1) hemma på Ekbacken.

– En ganska blek insats från vår sida. Vi skapade en hel del målchanser men saknade det aggressiva i spelet på många fötter. Tre poäng var det viktiga, men vi måste vara hungrigare och verkligen göra allt mycket mer bestämt, kommenterade Arboga Södras tränare Mikael Wiker efter matchen.

Resultatet innebär att Munktorp nu har fem förluster i rad.

Målskyttarna som fixade segern för Arboga Södra var William Lindblom, Nemanja Plamenic och Rijad Babovic, medan målen för Munktorp gjordes av Johan Juhlin och Jesper Holm.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Arboga Södra på tredje plats och Munktorp på nionde plats.

Arboga Södra tar sig an Oden i nästa match borta måndag 26 augusti 19.00. Munktorp möter Kolsva hemma lördag 24 augusti 15.00.