Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Visningar och shopping på trendig kväll

Förra året förnyades modekvällen i Arboga och fick ett nytt koncept. Modevisning vid två tillfällen under kvällen och kvällsshopping i centrumbutikerna resulterade i en uppskattad kväll. Ingegerd Larsson och Inger Fredriksson från Arboga i Centrum har planerat och jobbat med kvällen sedan i februari.

Annons
Ingegerd Larsson och Inger Fredriksson från Arboga i Centrum ser fram emot den kommande Trend- och Modekvällen.

– Vi är i slutskedet av planeringsfasen. Det är ett pyssel att få allt att gå ihop och att det faller på plats samtidigt, säger Ingegerd.

Under kvällen visar ett tiotal centrumbutiker mode från de olika butikerna. Klädaffärer, skoaffärer och en optiker bjuder på ett axplock av sina vår- och sommartrender. Inger och Ingegerd hoppas på 260 sålda biletter, det vill säga fullt hus vid båda visningarna på Stadskällaren.

– I biljetten ingår vin och lättare förtäring. Det är roligt att kunna använda lokalen till den här typen av arrangemang, säger Thomas Bergström på Stadskällaren.

Gregers Ljus och Ljud levererar teknik för kvällen men Greger har förärats med ytterligare ett uppdrag, nämligen att vara kvällens konferencier.

– Vi hade honom förra året och det var så bra, alla verkade falla för honom, säger Ingegerd.

– Vem älskar inte Greger? Inflikar Inger.

För att stimulera den lokala handeln kompletteras visningarna av shopping och butikerna i centrum håller öppet till 22.00.

– Vi vill ha ett levande centrum och jobbar stenhårt för att få det, säger Inger.

Biljetterna till visningarna, som börjar 18.00 och 19.30, släpps imorgon och kommer att säljas i ett urval av centrumbutikerna.

Thomas Bergström på Stadskällaren.
Annons