Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

DocMorris

Köping fick sitt tredje apotek när DocMorris, den 17 september, slog upp portarna till sin ljusa lokal på Stora gatan. Apotekschef Louise Jansson arbetade tidigare som farmaceut men ville gå vidare och tyckte att DocMorris affärsidé kändes intressant. I juni bestämde hon sig och sedan dess har det varit ett hårt, men roligt, arbete.

Annons

Hur har det gått sedan starten?- Det har varit jättekul och vi har fått oerhört bra respons från kunderna. Många tycker att vi har fina lokaler och uppskattar våra generösa öppettider. Det är ju kunderna man jobbar för så det känns bra när det lönar sig. Det förstås också jätteroligt att vi överträffat förväntningarna som företaget haft på oss.

Varför blev du intresserad av DocMorris?- Alla apotek har riktlinjer men på DocMorris får vi tänka mycket själv och det finns en bra ledning. Jag tyckte att idén kändes bra att jobba för. Vi är mer inriktade på hudvård och har en hudterapeut anställd, hon är otroligt duktig. Jag var säker på att kundunderlag fanns i Köping och vi satsar på kortare väntetider och att ha öppet varje dag.

Vad har ni framför er?- Vi växer och blir fler stadiga personal. Vi ska vara tre farmaceuter och en hudterapeut. Det går åt många timmar med tanke på våra öppettider. Vi ska vara med på Hälsomässan och i Centrumföreningens alla aktiviteter. Det känns naturligt att vara med föreningen, vi är till för lokalbefolkningen. Vi har ett rådgivningsrum och vår hudterapeut ska på en lupplampa.

Lycka till Louise och all personal på DocMorris!

Mer läsning

Annons