Annons

Annons

Annons

Arboga

Insändare
Orimlig prishöjning på Ekbacksbadet

Text

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Insändaren reagerar mot 50-procentig prishöjning på frukostpriset på badet.

Annons

Brukar köpa frukostkort på Ekbacksbadet. Men tycker att det är hutlöst att höja priset med 50 procent från december till februari. Vet att råvarupriserna har höjts men inte med så mycket. Dessutom så har spaavdelningen nu varit stängd i 9 månader. Ni har svarat i en tidigare insändare att den har varit tillgänglig under hela tiden, och hänvisade till ångbastun och bubbelpoolen på nedre plan. Under halva juni, juli och augusti månad var inget tillgängligt. Det var rena lögnen från Er sida. Vill ha ett offentligt svar från ansvariga personer.

Annons

Annons

Motionssimmare

Svar från Ekbacksbadet:

Anledningen till höjningen av frukostpriset är att Ekbacksbadet under tidigare år har haft låga priser. I och med ökade inköpspriser är det inte längre hållbart och det var därför nödvändigt att höja priset. Jämför vi med styckpriserna på de varor som ingår i frukostpaketet blir kostnaden 87 kronor (avser smörgås, kaffe, frukt, youghurt och juice). Frukostpriset som Ekbacksbadet nu erbjuder är 65 kr. 10-kortpriset blir lägre och kostnaden blir då 60 kronor per frukost. Om besökaren inte vill köpa frukost på plats finns det även möjlighet att ta med eget fika.

Det stämmer att det var begränsad tillgänglighet till ångbastu och bubbelpool under sommarmånaderna, det berodde på underhållsarbete av anläggningen. Relaxavdelningen har genomgått en omfattande renovering och ombyggnation men kommer att öppna onsdag 1 mars.

Har du några fler frågor och funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss. Jag vill hälsa dig varmt välkommen till en ny och fräsch relaxavdelning på Ekbacksbadet.

Maria Jonsson
verksamhetschef Ekbacksbadet.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan