Annons

Annons

Annons

Köping

Insändare
Heltid i Köpings vård

Text

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Frågan om omsorgspersonalens arbetstid fortsätter att uppröra de anställda.

Bild: Arkivbild

Annons

Hur värdefull är man som omvårdnadspersonal? När det gång på gång fattas beslut utan att vi själva bli tillfrågade hur vi har det på våran arbetsplats När ens egen kommun bestämmer över oss som jobbar i vården. Vi som jobbar och sliter för våra gamla förväntas komma till jobbet med ett leende friska och glada men var är all uppskattning om att vi finns?

Annons

Att själva kräva att vi alla ska gå heltid är absurt. Egen bestämmande som vi alltid har lärt oss i vården var tog den vägen? Om våra politiker tänker på oss personal vilket de så fint säger att de gör så skulle de själva erbjuda sig att komma och jobba hos oss för och se en helhetsbild och inte bara en bråkdel av allt.

Annons

Har de ens tänkt på vilka konsekvenser det skulle innebära för de vi vårdar och alla risker för arbetsmiljön. Heltid är en möjlighet inte en skyldighet bara för att. Tänk om vi inte fanns vem skulle vårda våra gamla? Hur skulle vården se ut framöver?

Om våra politiker är så måna om sin personal så låt oss jobba i fred. Ta vara på oss som väljer att stanna kvar i yrket. Kalla in oss på era stormöten så vi får vara delaktiga Vi har det tufft som det redan är med att pyssla ihop jobb fritid och så vidare. Varför trycka in oss i ett hörn yttligare?

Tack till kommunal som ordnade ett bra möte för oss medlemmar det borde även politikerna göra och få allas röst hörda.

Undersköterska

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan