Annons

Annons

Annons

Glädjebeskedet: Nu får du DN och Expressen på köpet

Mer till fler! Snart lanserar vi ett spännande samarbete där du som Bbl/AT-läsare enkelt kan lägga till Expressen och DN i din sajtprenumeration. Detta tack vare att Bärgslagsbladet/Arboga Tidning och de två rikstidningarna ingår i samma koncern, Bonnier News.

Text

Snart kan du som digital läsare ta del av erbjudandet +Allt. I det ingår utöver Bbl/AT digital också ett 40-tal andra lokala nyhetssajter – samt DN och Expressen.

Annons

Nyligen berättade vi om att alla kunders digitala konton flyttar ihop i samma databas som våra systertidningar Expressen och Dagens Nyheter. Det betyder att du som är kund loggar in med samma inloggningsuppgifter på Bärgslagsbladet/Arboga Tidning och på Expressen eller DN, om du även är kund hos någon av dessa.

Nu tas nästa steg när vi inom kort lanserar ett helt nytt digitalt prenumerationserbjudande med namnet +Allt. I +Allt ingår bblat.se, vår app samt ytterligare ett 40-tal lokala nyhetssajter, exempelvis NA och VLT, samt Expressen Premium och DN Digital Bas. Du kommer alltså, i en och samma prenumeration, kunna läsa både hyperlokala nyheter och riksmedia.

Annons

Annons

– Det här är ett sätt för oss att dra nytta av vår ägarkoncern, Bonnier News. Vi tror att en sådan här paketering kan få fler läsare att vilja ta steget över till att bli prenumeranter, men också att befintliga prenumeranter kan bli mer intresserade att ta del av ännu mer kvalitativ journalistik, säger Helena Tell, chefredaktör på Bärgslagsbladet/Arboga Tidning.

Det nya erbjudandet rullas ut i mars och du som redan har en prenumeration på Bbl/AT Digital kommer att kunna uppgradera din prenumeration till +Allt till ett förmånligt pris.

Läs mer och teckna prenumeration här!

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan