Annons

Annons

Annons

Årets Lussekatt

Tävlingen Årets Lussekatt är igång – delta med din katt!

Vi vill ha in bilder på din fyrfota pälskling som har chansen att vinna ett pris och äran att bli Årets Lussekatt 2022. Vid lunchtid på tisdagen hade 11 bidrag kommit in till Bbl/AT och fler önskas.

Text: 

Vill du och din katt vara med och tävla? Då finns inget att vänta på, fyll i det här formuläret, ladda upp den bästa bilden på din katt och håll tummarna.

En jury kommer att utse 10 finalister och som läsarna sedan kommer att få rösta på. Vi har redan fått in en del söta katter, men redaktionen vill påminna om att bilderna på er katt gärna får vara juliga för att passa temat som Årets Lussekatt. Kattens namn bör stå med i beskrivningen av bilden.

Här är nomineringarna som kommit in hittills:

Fotot är taget för några år sen katten Lovis är mindre nöjd. Foto: Linn Malmström.

Annons

Min vän Chilli. Kurar hellre under filten än att vara ute i kylan. Foto: Birgitta Filling.

Annons

Nala tycker att allt nytt ska undersökas. Extra spännande och roligt är kartonger och påsar. Nala är adopterad som 5-åring från Bergslagskattens katthem i Smedjebacken. Foto: Hillevi Tammaru.

Våran katt Doris älskar julen och speciellt julgranen och alla julkulor som man kan slå på, samt ligga under granen o vakta. Foto: Marko Perälä.

Det här är Kurre, en av våra katter, som är en akut omplacering. Han är 8 år och väldigt charmig. Han älskar hårdrock och kan göra High Five. Han är kompis till våran andra katt Isak som ser likadan ut. Foto: Marion Karlsson.

Min underbara Lusse på 8 år. Fantastisk kille med stort hjärta. Foto: Sofia Eriksson.

Vår katt Lucy, vacker, busig och otroligt nyfiken på allt. Foto: Anna Olsson

Madicken älskar att sitta nå bordet vid blommorna och njuta av solen. Foto: Angelica Thunman.

Min Bianca förra julen, hennes första jul. Hon var nyfiken på allt pynt. Foto: Camilla Backman.

Annons

Ozzy ligger och vaktar brevlådan, skriver Ove Magnusson. Foto: Katja Bengtsson.

Milton älskar när han får åka ut på landet och vara ute i gräset. Är inne katt och bor i lägenhet annars. Foto: Angelica Thunman.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan