Annons

Annons

Annons

Annons

Köping

Insändare
Bra rutet om Strategigruppen

Text: 

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Egenintresse och påståenden om att representera en majoritet präglar debatten om VA, anser insändaren.

Bild: Lennart Ljung

Annons

Tack Elizabeth Salomonsson och Annika Duàn för att ni sätter ner foten för dessa så kallade experter och allehanda grumliga forskare som gör dessa ¨smutsiga beställningsjobb¨!

Dags att herrarna i Strategigruppen lägger ner dessa påhopp i en långvarig fråga som noga utreds och beslutats i klassisk svensk demokratisk ordning. Tråkigt att dessa smått maniska VA -motståndare fortsätter med allehanda påhopp på kommunens förtroendevalda och tjänstemän. Hur många miljoner har inte dessa herrar kostat Köpings skattebetalare då projektet har försenats. Ska de själva få betala notan kanske?

Annons

Annons

En extremt högljudd minoritet som på heltid ägnat sig åt överklaganden, hot, falska fakta och ryktesspridning. Inga paralleller direkt men lätt att föra tankarna till senaste presidentvalet i USA där man som Trumpanhängare även idag fortsätter att vråla ”valfusk” då man inte kan acceptera fattade valresultat!

Dags att herrarna i den så kallade ¨Strategigruppen” lägger ner sina egenintressen och ser på Mälardalens framtida utveckling bortom sina läsglasögon. Kanske fokusera sitt enorma engagemang och sin överskottsenergi på något annat som till exempel bevarandet av Mälarens rödlistade fiskar som asp och harr. Jag och många boende på Norra Mälarstranden börjar bli oerhört trötta på lögnen att den så kallade ”Strategigruppen” representerar någon slags boendemajoritet i det aktuella området – detta är helt taget ur luften. En allvarlig lögn i ett demokratiskt perspektiv. Denna lilla grupp driver helt sin egen privata agenda. Och de kommer garanterat fortsätta skriva några hundra fler missnöjesinsändare i lokalmedia.

MC

Annons

Annons

Till toppen av sidan