Annons

Annons

Annons

Månadens bild

Snökaos eller vårvärme? Dags att skicka in aprilbilderna

April lider mot sitt slut och därmed är det dags att välja Månadens bild bland det som ni läsare skickar in. Med en så ombytlig månad finns alla möjligheter att snöbilder kommer att tävla mot härliga solbilder.

Text: 

Stefan Petterssons vinnande bild i mars. Dimman ligger tät i Arboga och vid Arbogaån,

Annons

Mars månads vinnare Stefan Pettersson fångade en dimmig morgon vid ån på bild. En bild med både mystik och lugn på samma gång.

När andra stoppar händerna i fickan och kortar av promenaden, gjorde Stefan tvärt om och plockade med sig kameran just därför att han kände på sig att det skulle finnas en bild där ute i dimman. Mer sånt! Det gamla järnstaketet längs ån blir både förgrund och något som leder in blicken mot den diffusa mittpunkten. En bild att stanna upp vid och drömma en stund, kanske.

Annons

Annons

Självklart kan man också skicka in en rolig bild på sin hund eller något annat man upplevt under månaden. Bara att knäppa och skicka, alltså.

Den som vill vara med och tävla om Månadens bild för april ska välja ut sin bästa bild (en per fotograf) och ladda upp den till oss via det formulär som finns på bblat.se/manadens-bild. Senast midnatt den sista april ska bilden finnas på servern för att vara med. Bildformatet JPG/jpeg är det enda som fungerar – och snåla inte med upplösningen, för vinnarbilden ska vara stor nog att fungera i tryck, kom ihåg det.

Vinnaren får i vanlig ordning ära och berömmelse samt tre trisslotter i posten.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan