Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Västmanlands län

Insändare
Korten på bordet om pandemin

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Jonna Lindman (t.v.) och Åsa Coenraads för fram sin och Moderaternas kritik mot vad man kallar regeringens försvårande av coronakommissionens arbete.

Bild: Alexandra Edman, Privat

Annons

Det är allvarligt när coronakommissionen inte objektivt får granska regeringens hantering av pandemin. Det är oacceptabelt att kommissionen inte tillåts ta del av viktig information av regeringen om deras egen hantering, det sätter hela kommissionens arbete på spel och hör inte hemma i en modern demokrati.

Coronapandemin har påverkat det svenska samhället på ett sätt som vi inte sett i modern tid och för att kunna dra viktiga slutsatser för framtiden och kommande kriser är det viktigt att utreda och granska. Vi ska inte behöva göra om misstag utan lära av historien. Regeringens försvårande av kommissionens arbete får en att fundera om inte regeringen sätter socialdemokratin före Sveriges bästa?

Åsa Coenraads (M)

Riksdagsledamot

Jonna Lindman (M)

Kommunalråd Arboga

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy