AnnonsWrebit

Slipp krångel när du startar eget – gratisappen sköter din bokföring

Har du startat eget, eller funderar på att starta? Med gratisappen Wrebit blir redovisningen enkel.

– Appen läser av kvitton och bokför automatiskt. Du kan sköta hela företaget i en enda app, säger Evelina Parheden, kund- och marknadschef hos Wrebit.

Sköt enkelt ditt företag på språng med appen Wrebit.

Wrebit har förenklat allt som har med fakturering och bokföring att göra. Den svenska appen har blivit en stor framgång sedan den lanserades 2016 – riktad till enmansföretagare med maximal omsättning på tre miljoner kronor per år. I dag har appen tiotusentals användare.

– Du kan sköta i stort sett hela företaget i appen, utan förkunskaper om bokföring. Här finns allt du behöver för det löpande i ett väldigt enkelt flöde. Det sparar både pengar och tid som du kan använda till att komma igång med och utveckla din kärnverksamhet, säger Evelina Parheden, kund- och marknadschef.

Sköt enkelt bokföring och fakturering i mobilen - läs mer om Wrebit här

Evelina Parheden, kund- och marknadschef hos Wrebit.

Bokföringen kan vara en tröskel för den som går i tankar på att starta eget, påpekar Evelina.

– Många program enmansföretagare erbjuds är stora och komplexa, men vi har valt att skala ned. Bara det nödvändigaste är med, men självklart innehåller Wrebit allt du behöver; bokföring, kundfakturering, momsredovisning och så vidare. De flesta av våra användare har aldrig bokfört tidigare.

Wrebit har ett helt affärsprogram där du enkelt skapar och skickar en faktura och bokför den med ett klick när du fått betalt. Du fotar kvittot eller fakturan på inköp och bokför med Wrebits enkla flöde. Wrebit-appen skannar underlaget och föreslår bokföringen automatiskt. Det är gratis både att ladda ner och använda appen.

Wrebit gör det enkelt att ha eget företag - hitta mer information här

"Du kan sköta i stort sett hela företaget i appen, utan förkunskaper om bokföring", säger Evelina Parheden.

Gränssnittet är anpassat till företagaren som ofta är ”på språng”.

– Appen uppmuntrar till daglig användning och löpande koll på ekonomin. Vi vill att bokföring ska göras i realtid – inte samlas på hög. Då håller du dig uppdaterad på hur ditt företag går och mår och kan ta tag i eventuella problem innan de växer sig stora. Var du en av dem som startade eget under 2021, men inte har bokfört alls än? Ingen fara, i Wrebit är det superenkelt att bokföra ikapp. Sedan kan du göra bokslutet själv eller ta hjälp av Wrebits redovisningskonsulter, berättar Evelina Parheden.

Designen är positiv och lekfull.

– Vi vill visa att det ”tråkiga” kan vara roligt och stimulerande.

Bokför, fakturera och redovisa moms på språng - läs mer om Wrebit här

Wrebit allt du behöver; bokföring, kundfakturering, momsredovisning, med mera.

Under förra året lanserade Wrebit en ny tjänst. Du kan få personlig hjälp av en auktoriserad redovisningskonsult direkt i appen.

– Du bokar en tid i appen, får en bekräftelse och sedan ringer redovisningskonsulten upp dig den tiden. För oss är det viktigt att användaren alltid känner sig trygg och att det finns bollplank och hjälp när det behövs, säger Evelina Parheden.

Sköt enkelt bokföring och fakturering i mobilen - läs mer om Wrebit här

Du kan nu få personlig hjälp av en auktoriserad redovisningskonsult direkt i appen.

I appen kan du också välja att skicka frågor skriftligt till redovisningskonsulten, eller chatta.

– Syftet med den nya tjänsten är att enmansföretagare på ett enkelt, tryggt och snabbt sätt ska kunna få kvalificerad rådgivning om frågor som de kan behöva rådgivning kring. Det kan exempelvis handla om att ombilda bolaget, momsfrågor, pensionsavsättning, eller hjälp med bokslut och deklaration. Men det kan också röra sig om enklare frågor, oavsett vad finns Wrebit alltid nära till hands.

I dag är det enklare att starta eget – tack vare digitala verktyg som Wrebit – och många startar utan hjälp.

– Men ibland behöver du råd av en expert, och då vill vi på Wrebit kunna bistå med det, säger Evelina Parheden.

Läs mer om Wrebit och ladda ner här – helt utan kostnad

Fakta

Wrebit

Superenkelt flöde för att hantera kvitton, fakturor, momsredovisning, skapa/skicka kundfakturor med mera. Allt i samma kostnadsfria app.

Hela tjänsten är mobil och molnbaserad.

Smidig integration med Zettle - dagsförsäljningen bokförs automatiskt.

Experthjälp direkt i appen - det går att köpa tilläggstjänster i form av rådgivning, boksluts- och deklarationshjälp etc. Valfritt att nyttja dessa tjänster.

Enkelt, automatiskt och gratis.

Ladda ned på App Store eller Google Play.

Denna text är en annons producerad av Bonnier News Brand Studio och inte av Bbl/ATs redaktion. Vill du veta mer om hur vi arbetar med denna typ av material får du gärna kontakta oss på cm.native@bonniernews.se
Till toppen av sidan