Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Arboga

Insändare
Vilken framtid får Arbogas politik?

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Ett fullmäktige med färre ledamöter har få om ens några fördelar för demokratin i Arboga, anser insändarskribenten.

Annons

Den 14 oktober 2021 sammanträdde kommunfullmäktige i Arboga för att besluta om antalet ledamöter till kommande mandatperiod skulle vara 41 eller 31. Ärendet återremitterades och ska åter behandlas när kommunfullmäktige sammanträder nu på torsdag den 25 november.

Jag har tidigare skrivit om för- och nackdelarna med ett oförändrat och minskat kommunfullmäktige. Vilka är det som ska bestämma om vad som ska hända i Arboga. Ska vi ha fler politiker som säger vad som ska göras eller vill vi gå mot ett större tjänstemannastyre? Vill vi ha en stor eller liten politisk organisation?

Annons

Annons

Jag tycker det är bra att många representerar oss Arbogabor i kommunfullmäktige. Ju fler desto bättre och fler representanter gynnar och stärker vår demokrati. Nu är det upp till er kommunpolitiker i Arboga att åter bestämma vilken framtid politiken ska få. Hoppas ni tänker till en extra gång innan beslut tas nu på torsdag den 25 november!

David Johansson (S), 20 år

Fritidspolitiker

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy