Annons

Annons

Annons

Månadens bild

Dags att skicka in till Månadens bild

Nu är det dags att ladda kameran och ge sig ut på fotosafari i novembermånadens aningen mörka vardag. Har du ännu inte hittat motivet som du vill tävla med i novembers omgång av Månadens bild, så har du bara en knapp vecka på dig.

Text: 

Ljus som faller in mellan trädstammarna i skogen kan ge en sådan här bild. Foto: Rolf Andersson.

Annons

Oktober månads bild handlade om ljus och mörker. Rolf Andersson i Köping vann med sin bild av belysta, höstfärgade ormbunkar i svampskogen och han berättade för Bbl/AT att han gick och tittade ner i marken efter svamp när han råkade höja blicken och fick se just den där härliga strimman ljus som han fångade med sin kompaktkamera.

Det var faktiskt något av ett rekord i antalet inskickade bilder just i oktober och det är tydligt att höstfärger locka många att knäppa bilder på prakten. Drygt ett 40-tal KAK-bor skickade in sina bilder, faktiskt. Återstår att se vilka motiv som dyker upp i skörden denna novembermånad.

Annons

Annons

Hur som helst så väntar tre trisslotter på den som lyckas bäst. Reglerna är att din bästa bild skickar du via webbformuläret på bblat.se/manadens-bild. Den ska vara i bildformatet .jpg och den ska finnas på vår server senast den 30 november klockan 23:59.

Köpingsbon Rolf Andersson segrade i oktobers Månadens bild i Bbl/AT.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan