Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Månadens bild

Dags att skicka in till Månadens bild

Nu är det dags att ladda kameran och ge sig ut på fotosafari i novembermånadens aningen mörka vardag. Har du ännu inte hittat motivet som du vill tävla med i novembers omgång av Månadens bild, så har du bara en knapp vecka på dig.

Ljus som faller in mellan trädstammarna i skogen kan ge en sådan här bild. Foto: Rolf Andersson.

Annons

Oktober månads bild handlade om ljus och mörker. Rolf Andersson i Köping vann med sin bild av belysta, höstfärgade ormbunkar i svampskogen och han berättade för Bbl/AT att han gick och tittade ner i marken efter svamp när han råkade höja blicken och fick se just den där härliga strimman ljus som han fångade med sin kompaktkamera.

Det var faktiskt något av ett rekord i antalet inskickade bilder just i oktober och det är tydligt att höstfärger locka många att knäppa bilder på prakten. Drygt ett 40-tal KAK-bor skickade in sina bilder, faktiskt. Återstår att se vilka motiv som dyker upp i skörden denna novembermånad.

Annons

Annons

Hur som helst så väntar tre trisslotter på den som lyckas bäst. Reglerna är att din bästa bild skickar du via webbformuläret på bblat.se/manadens-bild. Den ska vara i bildformatet .jpg och den ska finnas på vår server senast den 30 november klockan 23:59.

Köpingsbon Rolf Andersson segrade i oktobers Månadens bild i Bbl/AT.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy