Annons

Annons

Annons

Tennis

Läsartext
Efterlängtad Höstmix efter coronauppehållet

Söndagen den 17 oktober var det åter dags för Köpings Tennisklubbs Höstmix, efter ett coronauppehåll. Tolv spelare, fördelat på sju damer och fem herrar deltog.

Text

Detta är en läsartext.

Deltagarna från vänster: Jonka Mogus, Kicki Nylander, Roger Aldén, Ann-Marie Lundin, Ann-Marie Uddqvist, Veronica Sjöström, Kjell Johansson, Arne Ljung, Hasse Jerner, Lasse Gyllstedt, Cathrine Jerner och Antje Kietzmann.

Annons

Paren lottades ihop och spelade 25 minuter, innan det var dags för byte av spelpartner. Alla spelade sex matcher med några pauser, då det fanns mycket att förtära i form av kaffe, smörgåsar, frukt och tenniskakan.

Resultatet beräknades sedan individuellt, i form av antal vunna game med avdrag för förlorade game. Det är alltid roligt att försöka få så jämt spel som möjligt.

Annons

Deltagarna var mycket nöjda med detta upplägg av tävlingen. Alla kämpade och ville naturligtvis vinna. Det blev några trevliga timmar i hallen och som vanligt var det en hjärtlig och gemytlig stämning.

Annons

På första plats kom Veronica Sjöström och Kjell Johansson. Andrapriset gick till Ann-Marie Uddqvist och Hasse Jerner och tredjeplaceringen togs av Kicki Nylander och Roger Aldén.

Alla pristagare fick var sitt bollrör.

Vi tackar Hasse Jerner och Lasse Gyllstedt som förberedde tävlingen och Conny Ahlberg som skötte schemaläggning och resultaträkningen.

Ann-Marie Uddqvist

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan