Annons

Annons

Annons

Annons

Den här versionen av appen kommer att sluta fungera — dags att uppdatera nu

Nu bygger vi om vår sajt! Det betyder att vi nu har en ny version av appen. Den behöver du ladda hem för att fortsätta att ta del av våra nyheter.

Du som redan är inloggad kommer att fortsätta vara det, och ditt användarnamn och lösenord kommer att vara samma som tidigare. Det enda du behöver göra är att uppdatera appen i Appstore eller Google Play för att få tillgång till den nya appen. Du behöver alltså inte ta bort den gamla appen.

Appstore: Uppdaterar gör du genom att inne i Appstore klicka på ikonen när du har sökt på appen, då får du upp en knapp där det står ”uppdatera”, som du klickar på. (Du klickar alltså inte på ”öppna” när du sökt reda på appen i Appstore.) Sedan är det bara att sätta igång, och ställa in vilka pushar du vill ha för att inte missa något av det som händer på din ort eller inom dina intresseområden.

Annons

Annons

Google Play: I Google Play söker du reda på appen, och klickar på ”uppdatera”-knappen direkt.

För vissa användare kan det dröja innan den nya appen dyker upp i Google Play eller Appstore. Ser du inte den nya versionen av appen som har versionsnummer 9 eller högre (Android: 9.1.1, iOS: 9.0.1). Testa då att starta om din mobil.

När du går in i den uppdaterade appen första gången får du välja vilka områden du vill ha pushnotiser från. Du kan också göra dessa inställningar genom att klicka på ”mer” och sedan ”notisinställningar” i appen.

I den nya appen kommer du att lättare kunna hitta det som du är intresserad av och vår nya design är lite ljusare, lite tydligare och mer överskådlig för att göra det enklare för dig att navigera bland innehållet.

Du som läser e-tidningen i appen behöver inte göra något, det är en egen app som kommer att vara oförändrad tills vidare.

Redaktionen

2021-10-20

Annons

Annons

Till toppen av sidan